Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Scooby Doo képes leírás - Mesehősök.tlap.hu
részletek »

Scooby Doo - Mesehősök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Scooby Doo
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ki az a Scooby Doo? - mesehősök

Ki az a Scooby Doo? - mesehősök

Bár a sorozat és a szereposztás, valamint a karakterek kora is jelentősen változott az évek során, de a legjellemzőbb figurák állandóak maradtak: egy beszélő kutya; Scooby-Doo, és négy fiatal: Fred 'Freddie' Jones, Diána (Daphne Blake), Vilma (Velma Dinkley), és Bozont (Norville 'Shaggy' Rogers). Ők öten a Rejtély Rt. Utazgatnak egy furgonnal, a Csodajárgánnyal (Mystery Machine), és rejtélyeket oldanak meg, amik általában szellemekkel és természetfeletti jelenségekkel vannak kapcsolatban. Persze minden rész végén kiderül, hogy mindennek megvan a racionális magyarázata, általában valami bűntény van a háttérben. A bűnözők az emberek megtévesztésére vagy elijesztésére a helyi legendákat használják fel és a kivitelezéshez furfangos technikai megoldásokat alkalmaznak.

Mizújs, Scooby-Doo? 4. - Múmia akció

Mizújs, Scooby-Doo? 4. - Múmia akció

A Baseball bálványban a Rejtély Rt. megtudja, mi is az igazi versenyszellem. Találkoznak egy kísérteties baseball-játékossal, aki autogram helyett tüzes labdákat osztogat: futás! A Nagy étvágy Kis Tokióban kiemelkedő sztárja Shaggy, aki egy átok hatására 10 méter magasra nő, és jókora kalamajkát okoz a felkelő nap országában. A Múmia akcióban a csapat élvezettel ássa bele magát az ősi piramisok titkaiba, míg egy gonosz varázslat kedvüket nem szegi. A Kukac! Jaj! Hú! epizódban a Rejtély Rt. az új-mexikói sivatagba utazik, ahol Fred benevez egy 24-órás autóversenyre, ám itt újabb problémák gyűrűznek elő, méghozzá gigantikus giliszták formájában!

Scooby-Doo életre kel

Scooby-Doo életre kel

A legendás rajzfilmkutya persze nem kelt életre, legalábbis egyelőre, de május közepétől mindenki megtekintheti a szuperebet, ugyanis színpadra áll a Rejtély Rt. csapata. Peti a bátortalan kutya legjobb barátját, Bozontot alakítja majd a darabban.

Scooby-Doo Játékok

Scooby-Doo Játékok

Scooby-Doo és a Rejtély Rt. már sok éve a gyerekek és felnőttek kedvence meséje, így nem meglepő, hogy sokféle online játék is készült a mese alapján. Nálunk jelenleg 44 Scooby-Doo játékkal lehet játszani. A játékokhoz csupán aktív internet kapcsolatra és webböngészőre van szükség és már lehet is játszani.

WB Scooby Doo

WB Scooby Doo

A Scooby-Doo egy régóta futó amerikai rajzfilm, ami a Saturday Morning Television (Szombat Reggeli Tv) részére készül különböző szériákban 1969-től napjainkig. Az első, eredeti széria a Scooby-Doo merre vagy? a Hanna-Barbera Productions számára készült, írói Joe Ruby és Ken Spears voltak, a figurák megtervezője pedig Iwao Takamoto. A Hanna-Barbera páros számos spin-off-ot készített 1997-ig, amikor a cég beolvadt a Warner Bros-ba, ami azóta is foglalkozik a sorozattal.

Tuti menü