Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Marvel hősök: X-man képes leírás - Mesehősök.tlap.hu
részletek »

Marvel hősök: X-man - Mesehősök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Marvel hősök: X-man
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fellőtték a Wolverine honlapját

Fellőtték a Wolverine honlapját

Nem csak a rajongók találhatják élvezetesnek az új X-Men Origins honlapot. A dögös zene mellett tök profi kis effektekkel ellátott, kedvünkre marcangolható lap vár ránk, ahol még egy teljesen új 3D screenshot is leledzik. A Raven Software által fejlesztett Wolverine játék, egy vérbeli akció-kalandjáték leszen, amely ugyan a film eseményeire alapul, de egy kicsit tovább is viszi a sztorit, melynek során fény derül Rozsomák - vagy mostanában Farkas - zaklatott múltjára. Állati ösztöneinket alkalmazva vadászhatjuk majd le a gonosz ellenségeket,akik azután erednek a nyomunkba, hogy megszökünk a rejtélyes Weapon X laboratóriumból, és egészen Afrikáig üldöznek. A tragikus sorsú Wolverine kalandjait szinte minden platformra fejlesztik, így senki nem marad ki a jóból, ha egyszer megjelenik.

Wolverine and the X-Men

Wolverine and the X-Men

Aki csak ismer engem, jól tudja azt, nékem a képregény a hobbim...- énekelhetném átköltve a régi Záray-Vámosi slágert, már ha ez bárkit is érdekelne. Viszont jól magyarázza a kezdő sor, hogy miért is kellett azonnal bepróbálnom a Wolverine and the X-Men című animációs sorozat első évadát.

X-man a wikipediaban

X-man a wikipediaban

Az X-Men csapata 1963-ban született meg Stan Lee ötlete alapján, és azt az irányvonalat képviselte amit Lee Pókember megalkotásával hozott létre egy évvel korábban. Ennek szellemében a történetekben a főszereplők magánélete, hétköznapi problémái és félelmei legalább olyan fontos szerepet töltöttek be mint maga a kalandos és izgalmas cselekmény. Akárcsak Peter Parker, vagyis Pókember, az X-Men tagjai is még csak kamaszok voltak, akiknek emberfeletti mutáns képességeik a serdülőkorral jelentkeztek. A csapat tagjai Scott Summers/Küklopsz, Jean Grey/Csodalány, Bobby Drake/Jégember, Hank McCoy/Bestia és III. Warren Worthington/Angyal voltak. A fiatalokat egy szintén mutáns, a mozgássérült telepata, Charles Xavier professzor gyűjtötte össze, hogy megtanítsa őket képességeik használatára és hogy azt az emberiség javára fordíthassák.

X-Men figura vásárlás

X-Men figura vásárlás

Az X-Men-t Stan Lee író és Jack Kirby rajzoló alkotta meg. A csapat első megjelenése az 1963 szeptemberében megjelent X-Men első számában volt. Az X-Men tagjai mutánsok, akik a természetes evolúciós folyamat következtében emberfeletti képességeket birtokolnak, és akik ezeket a képességeiket az emberiség javára és védelmére kívánják használni. Áruházunk sokféle képregényes, mozis figurát kínál. Nem maradhatnak ki az X-Men hősei sem. Termékeink átvehetőek személyesen budapesten vagy postázzuk őket (akár utánvéttel is)

X-Men kezdetek: Farkas

X-Men kezdetek: Farkas

Réges-régen, még X professzor színre lépése előtt, a mutánsok magányos, önpusztító és zabolátlan életet éltek: nem fogadtak el semmilyen hatalmat maguk fölött. Amikor a Farkas (Hugh Jackman) szerelme meghal, az első és egyetlen gondolata a bosszú, még akkor is, ha magánál sokkal erősebb és ravaszabb ellenféllel, Victor Creed-del kell megküzdenie. Nem érdeklik a következmények sem a kockázatok. A bosszú lehetőségét keresve eljut egy titkos katonai laboratóriumba, ahol rajta próbálják ki a mutáns X-kísérletet. Az eredmény azonban mindenkit meglep. Ahogy az is, hogy a kísérlet alanya többé nem hajlandó engedelmeskedni újjáteremtőinek, hiszen ő egy egészen más, titkos célból hagyta, hogy élő fegyverré változtassák...

Tuti menü