Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Marvel hősök: Vasember képes leírás - Mesehősök.tlap.hu
részletek »

Marvel hősök: Vasember - Mesehősök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Marvel hősök: Vasember
Keresés
Találatok száma - 4 db
A vasember: Anthony Stark

A vasember: Anthony Stark

Apja, Howard Stark gyártulajdonos volt, tőle örökölte Tony 21 éves korában a Stark Műveket, miután szülei meghaltak egy autóbalesetben egy elromlott fék hibájából. Első dolga volt megvásárolni a céget, mely szüleinek autóját építette, és kijavítani a hibát. A főleg hadiipari termeléssel foglalkozó cég tiszta bevétele Tony vezetése alatt lett milliós nagyságrendű. Tony úgy döntött, hogy személyesen vizsgálja meg pár tengerentúli gyáregységét. Egyik üzemének közelében, lázadók támadták meg csapatát és Tony működésbe hozott egy aknát menekülése közben, amelyből egy szétrobbanó repeszdarab a mellébe fúródott, veszélyesen közel a szívéhez. A lázadók vezetője, Wong-Csu, a rejtélyes gonosztevő Mandarin szolgája, elfogta Tony-t. Wong-Csu arra kényszeríttette Tony-t, hogy dolgozzon együtt egy másik fogollyal, Jinszen Ho-val, és tervezzen új fegyvereket neki.

Csak bohóckodik a Vasember

Csak bohóckodik a Vasember

Az első Vasember-film azt a receptet próbálta követni, mint Christopher Nolan Batman-opusza: komoly színészekkel életre kelteni egy évtizedek óta formálódó képregényhőst. Amíg az első részben ez sikerült, a folytatás megbicsaklik, a történet elvész a mélyebben ki nem fejtett szálakban, helyette marad az akcióáradat és a poénkodás. Bár A Vasember 2 élvezhető film, Robert Downey Jr. frappáns alakítása ellenére sem múlja felül a képregényes eredetit.

Jön a Vasember 3

Jön a Vasember 3

A Vasember 3. előtt ugyanis még a filmeseknek be kell fejezniük a The Avengers (A Bosszú Angyalai) című szuperhősmozit, melyben Vasember, Hulk, Thor és Amerika Kapitány ad egymásnak találkozót. A filmet a jelenlegi tervek szerint Joss Whedon, a Serenity direktora és a Buffy, a vámpírok réme alkotója rendezi, és a Vasembert alakító Downey Jr-on kívül megjelenik benne Chris Evans is mint Amerika Kapitány, de állítólag Edward Norton is visszatér Hulkként alias Bruce Bannerként, az eddigi Vasember-filmekből ismert Nick Fury (akit Samuel L. Jackson játszik) pedig biztosan benne lesz ebben a műben is.

Vasember 2 filmkritika

Vasember 2 filmkritika

Ahogy tavalyelőtt, úgy idén is az Iron Man indítja itthon a popcornfilmek áradatát. Nem is akárhogy. Itt rögtön el kell mondanom, hogy mindig öröm ha egy folytatás jól sikerül, és a Transformers 2-vel ellentétben a Vasember képes volt normálisan követni az eredettörténetet. Legalábbis a maga módján normálisan, de azért nem TDK féle előrelépésről van itt szó.

Tuti menü