Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Marvel hősök: Pókember képes leírás - Mesehősök.tlap.hu
részletek »

Marvel hősök: Pókember - Mesehősök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Marvel hősök: Pókember
Keresés
Találatok száma - 6 db
Íme a harmadik Pókember

Íme a harmadik Pókember

A bejelentés szerint kedvenc hálószövőnk harmadik 'énje' a hazánkban szintén kevésbé ismert Spider-Man 2099 lesz. Amint az a névről és a lenti képekből is kiderülhet, ez a hős a távoli jövőben próbálja visszaszorítani a bűnözést. A 2099-es Pókemberrel játszva egy Szárnyas fejvadász és Az ötödik elem által inspirált világban találjuk magunkat villogó neonreklámokkal, repülő autókkal és egy kibernetikus pókruhával.

Játék Szertár webáruház

Játék Szertár webáruház

A Játék Szertár webáruház gyermekjátékok forgalmazásával foglalkozik. Webáruházunkban rendkívül népszerű, főleg a fiúk körében a pókemberes kategóriánk. Különböző pókember mintás termékeket forgalmazunk az olcsóbb pókemberes kisautótól és kulcstartótól kezdve a magasabb árfekvésű pókemberes versenypályáig és pókemberes távirányítós autókig. Megtalálható a pókemberes kategóriában a 2012-es év reklámozott játéka a spiderman web twister és a spiderman cyber cycle távirányítós jármű is. Mindkét pókemberes jármű két csatornás, rádió-távirányítású jármű, melyek körülbelül 7-8 km / órás sebességre is képesek. Játék Szertár webáruház, a gyerekjátékok szertára!

Pókember 2.

Pókember 2.

'Utolért a végzetem. A rabja vagyok. Rabja a saját lelkiismeretemnek. Örökké éget a szeretett lány iránti vágy. Velem mindig veszélyben van - veszélyben azoktól, akik ellen harcolok. Nélküle magányosan járom az utam. Az én történetem mindig az ő elvesztéséről szól és mindennap felteszem magamnak a kérdést, hogy még meddig fogom bírni a magányt?'

Pókember a wikipediaban

Pókember a wikipediaban

Pókember, valódi nevén Peter Parker, szuperhős a Marvel Comics képregényeiben. A kitalált szereplőt Stan Lee és Steve Ditko alkotta meg. Első megjelenése az Amazing Fantasy 15. számában volt, 1962 augusztusában. Pókember azóta a világ talán legnépszerűbb, és üzleti szempontból is legsikeresebb szuperhősévé nőtte ki magát. Peter Parkert középiskolás korában egy sugárfertőzött pók csípésének köszönhetően tett szert emberfeletti képességeire. Újonnan szerzett erejét és gyorsaságát először öncélúan kezdte használni. Azonban bácsikája tragikus halála miatt, melyért közvetve ő is felelős volt, rá kellett ébrednie, hogy nagy erővel nagy felelősség jár.

Pókember DvD

Pókember DvD

A történet középpontjában Peter Parker diák áll, aki, miután megcsípi egy genetikailag manipulált pók, emberfeletti erőre tesz szert, valamint arra a tulajdonságra, hogy bármilyen felületet meg tud mászni. Peter Parker fogadalmat tesz, hogy vadonatúj képességét latba vetve harcba száll a bűnözéssel. Szülei már kisgyermek korában meghaltak.

Pókember kifestő

Pókember kifestő

Pókember 1962-ben látta meg a napvilágot! Pókember, valódi nevén Peter Parker, egy kitalált szereplő, szuperhős a Marvel Comics képregényeiben. Peter Parkert középiskolás korában egy sugárfertőzött pók csípésének köszönhetően tett szert emberfeletti képességeire. Újonnan szerzett erejét és gyorsaságát először öncélúan kezdte használni. Azonban bácsikája tragikus halála miatt, melyért közvetve ő is felelős volt, rá kellett ébrednie, hogy nagy erővel nagy felelősség jár.

Tuti menü