Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Marvel hősök: Igazság ligája képes leírás - Mesehősök.tlap.hu
részletek »

Marvel hősök: Igazság ligája - Mesehősök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Marvel hősök: Igazság ligája
Keresés
Találatok száma - 5 db
Az Igazság Ligája 2009-ben megmenti a Földet

Az Igazság Ligája 2009-ben megmenti a Földet

A Justice League mozifilmről már sok mindent lehetett hallani. A rendező George Miller lesz és Ausztráliában forgatják majd le a filmet. Azonban a forgatókönyvírók sztrájkja miatt csúszott minden. A Warner aztán azt mondta, hogy jegelik a produkciót. Egyesek szerint a költségvetés az egekben volt, mások szerint a forgatókönyvre ráfért volna egy csöppnyi átírás. Majd néhány napja arról szóltak a hírek, hogy Superman (megölte Doomsday) és Batman (kirúgták/kilépett a Ligából) nem lesz benne. No meg Christopher Nolan (ő rendezi a Batman filmet) is beszólt, mivel másféle Batman lesz a filmben, mint ahogy azt ő a saját Batman rendezésében megálmodta.

Az Igazság Ligája Kalandjai 1 - mesehősök

Az Igazság Ligája Kalandjai 1 - mesehősök

A 19. Képregény Börzére jelenik meg a Képes Kiadó jóvoltából a JLA Adventures első, digest* megnevezésű gyűjteményes kiadása, melyben öt történet olvasható Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Sólyomlány Marsbéli Fejvadász és Zöld Lámpás főszereplésével:

Az Igazság Ligája: Az új küldetés (blog)

Az Igazság Ligája: Az új küldetés (blog)

A látvány nagyszerű, mindegyik hős hű a régi rajzolt ábrázolásához (bár nekem a modern Justice Laegue Martian Manhuntere jobban tetszik), a sztori pedig két főszálon mozog. Aminek örültem, az az, hogy nem a Sötét Lovagon és az Acélemberen van a hangsúly, mert az Unlimited-sorozatban és annak elődjében gyakran estek ebbe a hibába a készítők. Ha már ezeknél járunk, a filmnek nincs köze hozzájuk, sokkal véresebb (szó szerint) és komolyabb. Azért van röhögős rész is, J'onn J'onnz tévézős jelenete oltári:)

Igazság ligája 1. DVD-n

Igazság ligája 1. DVD-n

Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Green Lantern, Martian Manhunter és Hawkgirl: ők heten sok ártatlan lelket ragadtak ki a halál torkából a Földön és szerte az Univerzumban. Mindezidáig egyedül dolgoztak, ám egy idegen inváziót követően, melynek leveréséhez egyesíteniük kellett erejüket és tudásukat, a hét szuperhős létrehozza az Igazság ligáját.

Igazság ligája fórum

Igazság ligája fórum

Nagyon tetszik a Justice League: állati jó zenék, eltalált szinkron (szöveg és hang terén is), gyönyörű rajzok (persze a leggyönyörűbb Diana hercegnő [Wonder Woman ] és Hawk Girl ;-) ), akciók és érzelmek, rokonszenves főszereplők, akik a kitartást,összetartást, mások és egymás segítését példázzák... szóval szerintem jócskán kiemelkedik a többi mostani rajzfilm közül. Már párszor végignéztem, de nem tudom megunni. A JL a kedvenc rajzfilmem!

Tuti menü