Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mesehősök linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Mesehősök képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 110 db
2011-ben visszavonul Hannah Montana

2011-ben visszavonul Hannah Montana

A Disney Channel ikonja, a már 17 éves Miley Cyrus még egy évadot forgat, utána búcsúzik a sikerre vitt Hannah Montana karakterétől, jelentette be a csatorna szóvivője. A forgatás még idén januárban kezdődik, és a tervek szerint 2011 márciusában búcsúzhatnak a fiatal (jobbára kislány) nézők a szintén szereplő, apát alakító Billy Ray Cyrus countryénekes lányától.

A kisvakond világkörüli útja - mesehősök

A kisvakond világkörüli útja - mesehősök

Mindannyiunk emlékében szerepel a kedves kis rajzfilm, a Kisvakond. Ki ne emlékezne arra, hogyan lett nadrágja a kis fekete szőrcsomónak vagy hogyan is boldogult a nagyvárosban. Előadásunk Miler, Zdeněk; Doskočilová, Hana: Hogyan gyógyította meg a vakond a kisegeret? című történetét dolgozza fel kicsik és nagyok számára.

A Kisvakond-láz itthon nem a pénzről szól?

A Kisvakond-láz itthon nem a pénzről szól?

Kétezren voltak szombaton a Millenárison rendezett Kisvakond kiállításon, de a szervezők százezres tömegnek érezték. 43 ezer forintért senkinek sem kellett egyméteres plüssvakond, a kisebbekből viszont elvitték az összeset.

A vasember: Anthony Stark

A vasember: Anthony Stark

Apja, Howard Stark gyártulajdonos volt, tőle örökölte Tony 21 éves korában a Stark Műveket, miután szülei meghaltak egy autóbalesetben egy elromlott fék hibájából. Első dolga volt megvásárolni a céget, mely szüleinek autóját építette, és kijavítani a hibát. A főleg hadiipari termeléssel foglalkozó cég tiszta bevétele Tony vezetése alatt lett milliós nagyságrendű. Tony úgy döntött, hogy személyesen vizsgálja meg pár tengerentúli gyáregységét. Egyik üzemének közelében, lázadók támadták meg csapatát és Tony működésbe hozott egy aknát menekülése közben, amelyből egy szétrobbanó repeszdarab a mellébe fúródott, veszélyesen közel a szívéhez. A lázadók vezetője, Wong-Csu, a rejtélyes gonosztevő Mandarin szolgája, elfogta Tony-t. Wong-Csu arra kényszeríttette Tony-t, hogy dolgozzon együtt egy másik fogollyal, Jinszen Ho-val, és tervezzen új fegyvereket neki.

Álomszép Barbie-mesék: Barbie Hercegnők

Álomszép Barbie-mesék: Barbie Hercegnők

Ez varázslat! Csak kinyitod ezt a könyvet, és máris a Barbie hercegnők csodálatos, mesebeli, tündéri világába léphetsz. Éld át a Hattyúk tava, Barbie és a bűvös pegazus, a tizenkét táncoló hercegnő, a sziget hercegnője, a Diótörő és a daloló hercegnők csodálatos történetét Barbieval!

Az Igazság Ligája 2009-ben megmenti a Földet

Az Igazság Ligája 2009-ben megmenti a Földet

A Justice League mozifilmről már sok mindent lehetett hallani. A rendező George Miller lesz és Ausztráliában forgatják majd le a filmet. Azonban a forgatókönyvírók sztrájkja miatt csúszott minden. A Warner aztán azt mondta, hogy jegelik a produkciót. Egyesek szerint a költségvetés az egekben volt, mások szerint a forgatókönyvre ráfért volna egy csöppnyi átírás. Majd néhány napja arról szóltak a hírek, hogy Superman (megölte Doomsday) és Batman (kirúgták/kilépett a Ligából) nem lesz benne. No meg Christopher Nolan (ő rendezi a Batman filmet) is beszólt, mivel másféle Batman lesz a filmben, mint ahogy azt ő a saját Batman rendezésében megálmodta.

Az Igazság Ligája Kalandjai 1 - mesehősök

Az Igazság Ligája Kalandjai 1 - mesehősök

A 19. Képregény Börzére jelenik meg a Képes Kiadó jóvoltából a JLA Adventures első, digest* megnevezésű gyűjteményes kiadása, melyben öt történet olvasható Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Sólyomlány Marsbéli Fejvadász és Zöld Lámpás főszereplésével:

Az Igazság Ligája: Az új küldetés (blog)

Az Igazság Ligája: Az új küldetés (blog)

A látvány nagyszerű, mindegyik hős hű a régi rajzolt ábrázolásához (bár nekem a modern Justice Laegue Martian Manhuntere jobban tetszik), a sztori pedig két főszálon mozog. Aminek örültem, az az, hogy nem a Sötét Lovagon és az Acélemberen van a hangsúly, mert az Unlimited-sorozatban és annak elődjében gyakran estek ebbe a hibába a készítők. Ha már ezeknél járunk, a filmnek nincs köze hozzájuk, sokkal véresebb (szó szerint) és komolyabb. Azért van röhögős rész is, J'onn J'onnz tévézős jelenete oltári:)

Bakugan a Cartoon Network-ön - mesehősök

Bakugan a Cartoon Network-ön - mesehősök

Vestroia egy hatalmas dimenzió, amit 6 elem alkot: Tűz, Föld, Fény, Sötétség, Víz és Szél. Ennek az univerzumnak a központjában két ellentétes energiaforrás áll: a végtelen mag, minden pozítiv energia forrása és... a csendes mag, minden negatív energia forrása. Az idők kezdete óta ez a két szembenálló erő biztosította az egyensúlyt Vestroiaban.

Hirdetés
Bakugan a wikipediaban

Bakugan a wikipediaban

Egy napon kártyák kezdtek hullani az égből, melyeket gyerekek gyűjtöttek össze a világ minden táján. Minden kártyát más és más karakter, környezet és erő jellemezte. A gyerekek ezután kitaláltak egy harcos játékot, ami hamar népszerűvé vált világszerte. Azonban nem sejtették, hogy a kártyák egy alternatív világnak, Vestoriának felelnek meg. A játékosok közül mindezidáig 6 gyerek magasodott ki: Dan, Marucho, Runo, Shun, Julie és Alice. Ők nevezték el a szörnyeket Bakugannak, és elit csapatukat pedig Bakugan Szörny Bunyósokként emlegetik.

Bakugan hivatalos oldal

Bakugan hivatalos oldal

Törj nagyra a gyűjthető, szuper méretű Bakugannal, ami szörnnyé alakul, akárcsak a többi Bakugan. Erős kéz kell az irányításához! Hatalmas, gyűjthető Bakugan, ami éppúgy működik, mint a kisebb társai.

Bakugan hivatalos oldal (EN)

Bakugan hivatalos oldal (EN)

With new weapons and characters, true warriors are needed to answer the call to brawl! Roll the deceptively small spheres and watch them magnetically morph into powerful Bakugan battle brawlers when rolled on the real metal Gate Cards! Master your precision shooting skills.

Bakugan játékok ? Drago, Dragonoid, Bakugan csapdák

Bakugan játékok ? Drago, Dragonoid, Bakugan csapdák

Közel 400 Bakugan játék és kiegészítő a Mixmarket Webáruházban. Gyűjtsd össze kedvenc játékod darabjait! Bakugan golyók, csapdák és egyéb kiegészítők. Áruházunkban hatalmas választékát találják a Bakugan játékoknak, valamint forgalmazzuk, a hozzá tartozó pályákat is. Harci aréna és szőnyegaréna. Amennyiben megvannak a Bakugan játékaid nálunk hozzá tartozó különleges tartók közül is válogathatnak.

Barbie a wikipediban

Barbie a wikipediban

Barbie egyike a legkelendőbb divatbabáknak. Előállítója a Mattel Inc; az 1959-ben indított játék mai napig jelentős bevételi forrása. A teremtőjének egy amerikai üzletasszonyt, Ruth Handlert (1916-2002) tartják, akit egy német baba, a Bild Lilli ihletett meg. Barbie majd 50 éven keresztül volt a játékpiac fontos része, több vita és per témája, ami során több alkalommal parodizálták a baba köré épített fiktív életmódot. Az idő során természetesen Barbie-nak is egyre több konkurenciával kellett szembenéznie a saját kategóriájában.

Barbie Játékok

Barbie Játékok

Minden kislány szeret babákkal játszani és manapság az internet világában mindent már online is megtehetik. A barbis játék között sokféle babás online játék található amikkel szabadon lehet játszani. Öltöztesd kedvenc ruháikba a babákat vagy épp színezd ki őket úgy ahogy neked tetszik. Gyere és játssz.

Barbie My Scene

Barbie My Scene

A Barbie, vagy magyarosabban Barbi baba fél évszázada hódít a gyerekek között. Gyártója a Mattel cég, akinek a Barbie baba a legjelentősebb bevételi forrása. Az ötlet amivel a Barbie baba meghódította a gyerekeket, az az volt, a baba felnőtt, vagy legalábbis huszonéves lányt jelenít meg, ellentétben az addigi gyermekbabákkal, amik csak kisgyereket ábrázoló babák voltak..

Tuti menü