Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Disney Micimackó és barátai képes leírás - Mesehősök.tlap.hu
részletek »

Disney Micimackó és barátai - Mesehősök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Disney Micimackó és barátai
Keresés
Találatok száma - 5 db
Disney lámpák a Porzsákfutártól

Disney lámpák a Porzsákfutártól

A Disney mintás csuklópántos elemlámpa minden kisgyermeknek igazi ajándék, amit azonnal használhatnak is, mert Energizer elemeket is csomagoltak melléjük. Szó sincs azonban hasznavehetetlen játékról - ezek a lámpák is azokkal a Krypton izzókkal készülnek, amelyek a hagyományos izzóknál 70%-kal több fényt adnak le! A lámpák használata viszont - a puha kapcsológomb miatt - szó szerint gyerekjáték. A lányoknak a Hercegnős változatot ajánljuk. Ennél a modellnél csillogó és fénylő kövecskék díszítik a lámpatestet. Kisfiúknál a Micimackós mézes csupros lámpának lesz nagy sikere! 2 db ceruzaelemmel (AA) működtethető.

Micimackó dal

Micimackó dal

Hajnalodik, kiugrom az ágyból A barátom már vár reám! Én kedvelem őt, nagyon kedvelem őt, Hisz ő mackó, Mici a mackó, Hübele, bumm, bele, mindig van ötlete! Kijövünk ővele, Nem dühös senkire, Nem riad meg semmitől. S ha olykor nagyon, Nagyon magunk vagyunk, Meglátogat minket A kedves és jó Mackó. Mici a mackó, Amerre néz, bolydul a méhsereg, Mackó, aranyos fickó, Így nem is nehéz, Ó, édes, mint a méz. Mackó, s ti többi fickó, nincs arra jó szó, hogy Veletek élni mily jó!

Micimackó dalszöveg

Micimackó dalszöveg

Egy napon, mikor Micimackónak semmi dolga nem akadt, Eszébe jutott, hogy tenni kéne valami nagyon fontosat. Elment tehát Malackához, hogy meglesse, mit csinál, De Malackánál éppen akkor senkit nem talált Így hát elindult hazafelé, miközben sűrűn hullt a hó, S arra gondolt, hogy otthon talán akad egy kis ennivaló. S hogy kimelegedjék, ugrándozott, s jó nagyokat lépett, S a hidegre való tekintettel énekelni kezdett.

Micimackó háttérképek - mesehősök

Micimackó háttérképek - mesehősök

Micimackó egy mesebeli medve, akit A. A. Milne angol író alkotott meg. A magyarul csak Micimackóként (angolul Winnie-the-Pooh) ismert regény két önálló művet takar: a Micimackót (1926. október 14.) és a Micimackó kuckóját (1928). Ha szereted ezt a kedves kis mackót és éppen háttérképeket keresel a számítógépedre, itt számos kép közül választhatsz.

Mile: Micimackó

Mile: Micimackó

Köszöntünk, kéz a kézben (részemről mondjunk mancsot), hogy teljesítsük részben kérésed és parancsod, mely minket felidézett, mint mackóvágy a mézet. Róbert Gida meg én egy lélek, két legény, egymást nagyon szeretjük, és együtt s evégett ketten szeretünk téged.

Tuti menü