Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Disney High School Musical képes leírás - Mesehősök.tlap.hu
részletek »

Disney High School Musical - Mesehősök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Disney High School Musical
Keresés
Találatok száma - 7 db
HSM a tévében

HSM a tévében

Troy és Gabriella az utolsó évét tölti a gimnáziumban. Az egykori gyerekek felnőttek, végzősök lettek. Ez pedig azzal jár, hogy akár akarják, akár nem, de szembe kell nézniük azzal, mi legyen a kapcsolatukkal. Mivel mindketten más főiskolán tanulnak tovább, útjaik szükségszerűen szétválnak. Előtte azonban a Vadmacskák többi tagjával színre viszik a musicalt, amelyben a jövővel kapcsolatos vágyaikról és félelmeikről, elvárásaikról és reményeikről énekelnek, táncolnak. Azután jöhetnek a vizsgák, az érettségi. A képernyő után a High School Musical a mozik vásznát is meghódította.

HSM filmkatalógus

HSM filmkatalógus

Troy és Gabriella kénytelen szembenézni azzal, hogy befejezik a középiskolát, és bizony meglehet, hogy más-más főiskolán folytatják a tanulmányaikat, egymástól távol. A Wildcats tagjai színdarabra visznek egy tavaszi musicalt, mely a reményeikről és félelmeikről szól az új helyzettel kapcsolatban.

HSM IMDb oldala (EN)

HSM IMDb oldala (EN)

Troy Bolton and Gabriella Montez are two totally different teenagers who meet at a party while singing karaoke on New Years Eve. One week later Troy goes back to his high school, East High, in New Mexico to find that Gabriella is a new student there. They quickly become close friends and accidentally audition for the school musical. After getting a callback, drama queen, Sharpay Evans and her sidekick brother, Ryan are furious. Then Chad, Troy's best friend and basketball teammate, and Taylor, Gabriella's new friend on the decathlon team must find out a way to make Gabriella hate Troy. After seeing that Troy and Gabriella sad about not talking, they soon support their choices and let them 'break free'. Written by ShannonO'Reilly

HSM mindenkilapja

HSM mindenkilapja

Troy-t, a gimnázium egyik legnépszerűbb srácát és a suli kosárcsapatának kapitányát a szilveszteri bulin Gabriellával hozza össze a sors egy közös karaoke-dal erejéig.Különös pillanat ez, ugyan is Gabriellát egy fiú sem veszi észre: ő a tipikus szürke egér, aki legfeljebb arra jó, hogy meírja mások helyet a matek leckét. Amikor a szünet után kiderül, hogy az éppen sulit váltó Gabriella is ugyanabba a gimnáziumba jár ezentúl, ahová Troy, a két fiatal boldogan elenevíti fel a nagyszerű duett emlékét, és úgy döntenek, hogy mindketten jelentkeznek az iskolai szinjátszó kör musical előadásának két főszerepére. A suli nagymenőjének és szürke egerének különös barétságát nem mindenki nézi jó szemmel.Sharpay, a jégtánckirálynő és önjelőlt szinházi istennő például minden követ megmozgat, hogy megnehezebíse Gabriella életét......

Jöhet a High School Musical 4.

Jöhet a High School Musical 4.

Ahogy az várható volt, a két hihetetlenül sikeres tévéfilm után a High School Musical mozis verziója, a Végzősök alcímet viselő harmadik részért is odavoltak a nézők (90 milliós amerikai bevétel mellé 159 milliós nemzetközi került), így nem csoda, hogy folytatódik a filmsorozat.

Nóri HSM oldala

Nóri HSM oldala

Vanessa legújabb, 2010es filmjéről még nem tudni semmit, csak azt hogy valószínűleg a régi rajzfilm a 'Szépség és a Szörnyeteg ' feldolgozása lehet filmes formában. Habár a főszereplő pasi nem tűnik szörnyetegnek a képen, inkább egy sármos hercegnek. A férfi főszerepet információim szerint Alex Pettyfer kapta /Vadócka, Első bevetés/. Hogyha nem Vanessa miatt, akkor miatta érdemes lesz megnézni majd a filmet. Persze én mindkettőjük miatt fogom megnézni :P Hát Hajrá, de aztán nehogy otthagyd Zacet miatt.

Vírus a HSM levelekben

Vírus a HSM levelekben

A víruskészítők körében szokás, hogy híres sztárokkal, rendkívüli eseményekkel vagy népszerű személyiségekkel, zenékkel és filmekkel terjesszék vírusaikat. Most egy újabb közkedvelt filmet pécéztek ki maguknak a High School Musical 3-at.

Tuti menü