Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Disney Hannah Montana képes leírás - Mesehősök.tlap.hu
részletek »

Disney Hannah Montana - Mesehősök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Disney Hannah Montana
Keresés
Találatok száma - 5 db
2011-ben visszavonul Hannah Montana

2011-ben visszavonul Hannah Montana

A Disney Channel ikonja, a már 17 éves Miley Cyrus még egy évadot forgat, utána búcsúzik a sikerre vitt Hannah Montana karakterétől, jelentette be a csatorna szóvivője. A forgatás még idén januárban kezdődik, és a tervek szerint 2011 márciusában búcsúzhatnak a fiatal (jobbára kislány) nézők a szintén szereplő, apát alakító Billy Ray Cyrus countryénekes lányától.

Hannah mindenkilapja

Hannah mindenkilapja

A sorozat egy lányról szól aki kettős életet él nappal átlagos tini(Miley Strewart) éjszaka pedig sztárként él(Hannah Montana).De az osztálytársai nem jöhetnek rá hogy ő Hannah mert fél hogy akkor máskép kezzelnék.A két legjobb barátja Lilly Truscott(Emily Osment) és Oliver Oken(Mitchell Musso)megtudják hogy ő Hannah Montana.Hannah Montana menedzsere az apja Billy Ray Cyrus.Van egy bátya Jackson.

Hannah Montana - A film

Hannah Montana - A film

Hannah Montana népszerűsége egyre csak nő, és ezt nehéz összeegyeztetnie a titkos magánéletével, így a Stewart család pihenésképp elhagyja egy időre Los Angeles-t és a barátokkal együtt visszatérnek a Tennessee állambeli Crowley Corners-be, ahonnét Miley szülei származnak. Az ottani vidéki élet pedig tart számos nemvárt meglepetést.

Hannah Montana dalszövegek

Hannah Montana dalszövegek

Do me a favor: Tell me what you think about me. Tell me how you want this to be. Go out on a limb and just, Dream. Paint a picture. Choose your colors extra wise, Especially what you put on my mind. Imagine what it'd be like to touch the sky. (Yeah hee yeah! )

Nincs többé Hannah Montana!

Nincs többé Hannah Montana!

A Disney sorozat tinikedvence csillogó ruhák, tűsarkú és flitter nélkül lép színpadra következő turnéján. Cyrus azt mondja: meg szeretné tanítani a fiatalokat arra, hogy öltözhet fel valaki divatosan anélkül, hogy szórná a pénzt.

Tuti menü