Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bob, az ezermester képes leírás - Mesehősök.tlap.hu
részletek »

Bob, az ezermester - Mesehősök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Bob, az ezermester
Keresés
Találatok száma - 3 db
Bob a vadnyugaton mese - mesehősök

Bob a vadnyugaton mese - mesehősök

Bob és munkatársai a híres Vadnyugaton segédkeznek, Kaktusz-völgy kisvárosában könnyítik meg a cowboyok életét. A kis csapatnak annyira megtetszik az itteni élet, hogy legszívesebben maguk is felcsapnának cowboynak, Bob még a Buffalo Bob nevet is felvenné. Izgalmakkal, kalandokkal teli napok várnak Bobra és barátaira, és Muki még aranyat is talál, így rászolgál a Szerencse Muki névre. A rajzfilmben olyan hírességek énekelnek, mint Suzi Quatro és Donny Osmond.

Bob, az ezermester játékok

Bob, az ezermester játékok

Bob és csapata mindig mindent megjavít! Bobfalván zajlik az élet, de Bobra és barátaira (Piff, Trixi, Wendy, Csalamádé gazda,és a többiek) mindig lehet számítani Napraforgóvölgyben. A kisfiúk három fontos dolgot tanulhatnak a sorozatból a szórakozás mellett: Pozitív-gondolkodás, problémamegoldás, és csapatmunka .

Bob, the builder (EN)

Bob, the builder (EN)

Bob the Builder and his machine team are ready to tackle any project. As they hammer out the solutions that lead to a job well done, Bob and his Can-Do Crew demonstrate the power of positive-thinking, problem-solving, teamwork and follow-through. Most importantly, from start to finish, the team always shows that The Fun Is In Getting It Done!

Tuti menü