Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kisvakond képes leírás - Mesehősök.tlap.hu
részletek »

Kisvakond - Mesehősök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Kisvakond
Keresés
Találatok száma - 5 db
A kisvakond világkörüli útja - mesehősök

A kisvakond világkörüli útja - mesehősök

Mindannyiunk emlékében szerepel a kedves kis rajzfilm, a Kisvakond. Ki ne emlékezne arra, hogyan lett nadrágja a kis fekete szőrcsomónak vagy hogyan is boldogult a nagyvárosban. Előadásunk Miler, Zdeněk; Doskočilová, Hana: Hogyan gyógyította meg a vakond a kisegeret? című történetét dolgozza fel kicsik és nagyok számára.

A Kisvakond-láz itthon nem a pénzről szól?

A Kisvakond-láz itthon nem a pénzről szól?

Kétezren voltak szombaton a Millenárison rendezett Kisvakond kiállításon, de a szervezők százezres tömegnek érezték. 43 ezer forintért senkinek sem kellett egyméteres plüssvakond, a kisebbekből viszont elvitték az összeset.

Gergő, Kisvakond és barátai

Gergő, Kisvakond és barátai

A Kisvakond és barátain kívül megtalálható lesz kisfiam eddigi élete képekben, hisz a család és a barátok elszórtan élnek kicsi hazánkban! Neten keresztül pedig mindig együtt lehetünk! :) 2007-ben megszületett kislányunk, Zsófia. Így mostmár az ő életét is nyomon tudja követni minden kedves rokon és barát. És persze az idetévedő látogató is.

Kisvakond játékok

Kisvakond játékok

Cégünk közel 500 különféle Kisvakondos termék kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Ezen termékek többségét közvetlenül Csehországból, Kisvakond szülőhazájából importáljuk és magyarországi viszonteladóinkon keresztül értékesítjük. A Kisvakond Játék Kft. 8 csehországi cég hazai márkaképviseletét látja el.

Retró Mesék - Kisvakond

Retró Mesék - Kisvakond

Retró mesék a 70-es, 80-as évekből. Kisvakond mindannyiunk kedvenc vakondjának kedves történetei, Üzenet a jövőből ? A Mézga család különös kalandjai - A történet szerint Mézga Gézának és Aladárnak sikerül felvennie a kapcsolatot 30. századi leszármazottjukkal, MZ/X-szel, akivel újmagyar nyelven lehet szót érteni? Mézga Aladár különös kalandjai. Vakáción a Mézga család. Gusztáv - magyar animációs filmsorozat - A történet középpontjában a városi ember Gusztáv áll, akivel a leghétköznapibb dolgok történnek? És sok más kedves sorozat a régmúlt időkből.

Tuti menü