Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eperke képes leírás - Mesehősök.tlap.hu
részletek »

Eperke - Mesehősök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Eperke
Keresés
Találatok száma - 6 db
Eperke a játékcsarnokban

Eperke a játékcsarnokban

A kedves híres kis mesefigurával eperkével játszhatsz ebben a játékban. Gyűjtsed össze a gyümölcsöket, de vigyázz, hogy ne menjen víz a kosárkádba. 1991-ben a THQ meg-próbálkozott a karakterek újra-formázásával, újraélesztésével. Ekkor szűnt meg a klasszikus Eperke forma és a karakterek új külsőt kaptak; új sminket, hajat, szemeket és ruhákat. Azonban ez a változtatás nem aratott nagy sikert és nem is tartott tovább egy évnél.

Eperke DvD sorozat - mesehősök

Eperke DvD sorozat - mesehősök

A baba-sorozatban szereplő karakterek mindegyikének gyümölcs vagy desszert témájú neve volt, amihez a ruhája is igazodott. Ezenkívül mindegyik szereplőnek egy kiskedvence is van, amelyek szintén valamilyen gyümölcs vagy desszert nevét viselik. Akárcsak Eperkének, az összes többi babának is illatosított volt a haja. Eperke és barátai egy varázslatos világban élnek, aminek neve Strawberryland.

Eperke és barátai DvD

Eperke és barátai DvD

Tarts Eperkéékkel és éld át velük összes kalandjukat. Például, amikor Eperke az első szülinapi-partyt testvérének, Almababa-nak, így elindul, hogy beszerezzen mindent ami egy tökéletes ünnepléshez szükségeltetik. Ezen a kalandos úton eljut Epreskert távoli, rejtett és varázslatos zugaiba és új barátokkal is megismerkedik. Többek között a kedves Narancsvirággal, Karamellával és nem utolsó sorban Édes Mézessel. Vagy amikor Eperkének is be kell szereznie a meglepetés ajándékokat a barátoknak karácsonyra. Útnak indul Habcsókkal hogy megkeressék 'Meglepetés Földet' és beszerezzék az ajándékokat Almababának, Narancsvirágnak, Karamellának, Édes Mézesnek és Puffancsnak. Megannyi kaland után rájönnek, hogy a legszebb ajándék maga a barátság.

Eperke kifestők

Eperke kifestők

Az eredeti Eperke figurát és Custard nevű macskáját 1977-ben készítette el Muriel Fahrion. Ekkor Eperke még csak üdvözlőlapokon szerepelt. Később Cindy Moyer Patton és Janet Jones tervezte meg a többi karaktert és Eperke klasszikus formáját. Majd Lyn Edwards vezetésével kialakították Eperke személyiségét, valamint a történetet és annak filozófiáját. Az első elkészített figura egy rongy baba volt, melyet Fahrion lánytestvére, Susan Trentel készített el.

Mese-videó és játékok

Mese-videó és játékok

Eperke a kedves és aranyos kislány meséi. Mese videók és online rajzfilmek. Nézd kedvenc meséidet a neten letöltés nélkül. A legjobb mesesorozatok egy helyen. Kikapcsolódás kisgyerkeknek és nagyobbaknak egyaránt. Látogass el hozzánk és töltsd kellemesen a szabadidődet a mese-video oldalán. Nem csak Eperke meséit nézheted nálunk de sok más rajzfilmet is és játszhatsz ingyenes flash játékainkkal is. Ingyens mesék, animációs gyerek filmek.

Online Eperke játékok

Online Eperke játékok

Online böngészőben letöltés nélkül játszható Eperkés játékok kislányoknak. Játssz a kedvenc kis mesehősöddel Eperkével a kedves lánykával. Memória, ügyességi játékok és kifestő gyerek játékok. Jatekod.hu - erőszakmentes gyerek játék oldal sok-sok izgalmas és érdekes flash ingyenes játékkal: válassz bátran.

Tuti menü