Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Barbie képes leírás - Mesehősök.tlap.hu
részletek »

Barbie - Mesehősök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Barbie
Keresés
Találatok száma - 6 db
Álomszép Barbie-mesék: Barbie Hercegnők

Álomszép Barbie-mesék: Barbie Hercegnők

Ez varázslat! Csak kinyitod ezt a könyvet, és máris a Barbie hercegnők csodálatos, mesebeli, tündéri világába léphetsz. Éld át a Hattyúk tava, Barbie és a bűvös pegazus, a tizenkét táncoló hercegnő, a sziget hercegnője, a Diótörő és a daloló hercegnők csodálatos történetét Barbieval!

Barbie a wikipediban

Barbie a wikipediban

Barbie egyike a legkelendőbb divatbabáknak. Előállítója a Mattel Inc; az 1959-ben indított játék mai napig jelentős bevételi forrása. A teremtőjének egy amerikai üzletasszonyt, Ruth Handlert (1916-2002) tartják, akit egy német baba, a Bild Lilli ihletett meg. Barbie majd 50 éven keresztül volt a játékpiac fontos része, több vita és per témája, ami során több alkalommal parodizálták a baba köré épített fiktív életmódot. Az idő során természetesen Barbie-nak is egyre több konkurenciával kellett szembenéznie a saját kategóriájában.

Barbie Játékok

Barbie Játékok

Minden kislány szeret babákkal játszani és manapság az internet világában mindent már online is megtehetik. A barbis játék között sokféle babás online játék található amikkel szabadon lehet játszani. Öltöztesd kedvenc ruháikba a babákat vagy épp színezd ki őket úgy ahogy neked tetszik. Gyere és játssz.

Barbie My Scene

Barbie My Scene

A Barbie, vagy magyarosabban Barbi baba fél évszázada hódít a gyerekek között. Gyártója a Mattel cég, akinek a Barbie baba a legjelentősebb bevételi forrása. Az ötlet amivel a Barbie baba meghódította a gyerekeket, az az volt, a baba felnőtt, vagy legalábbis huszonéves lányt jelenít meg, ellentétben az addigi gyermekbabákkal, amik csak kisgyereket ábrázoló babák voltak..

Barbie, az informatikus

Barbie, az informatikus

Barbie is átlépett a 21. századba. 1959 óta 124 szakmát próbált ki a világ lehíresebb babája. Majdnem mindent kipróbált már, dolgozott az oktatásban, katonaságnál, egészségügyben, közlekedésben, volt már politikus, közalkalmazott. A 125. szakmája informatikus lett. Az érdekesség ebben, hogy Barbie új szakmáját - most előszöt - online szavazás alapján döntötték el, és a legtöbben az informatikusra szavaztak. Nemhiába a The Big Bang Theory az egyik legnépszerűbb sorozat mostanában. Babrie másik most tanult szakmája a műsorvezető lesz - mindkettő játékbabát még a télen piacra dobják.

Tuti menü