Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bakugan képes leírás - Mesehősök.tlap.hu
részletek »

Bakugan - Mesehősök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesehosok.tlap.hu » Bakugan
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bakugan a Cartoon Network-ön - mesehősök

Bakugan a Cartoon Network-ön - mesehősök

Vestroia egy hatalmas dimenzió, amit 6 elem alkot: Tűz, Föld, Fény, Sötétség, Víz és Szél. Ennek az univerzumnak a központjában két ellentétes energiaforrás áll: a végtelen mag, minden pozítiv energia forrása és... a csendes mag, minden negatív energia forrása. Az idők kezdete óta ez a két szembenálló erő biztosította az egyensúlyt Vestroiaban.

Bakugan a wikipediaban

Bakugan a wikipediaban

Egy napon kártyák kezdtek hullani az égből, melyeket gyerekek gyűjtöttek össze a világ minden táján. Minden kártyát más és más karakter, környezet és erő jellemezte. A gyerekek ezután kitaláltak egy harcos játékot, ami hamar népszerűvé vált világszerte. Azonban nem sejtették, hogy a kártyák egy alternatív világnak, Vestoriának felelnek meg. A játékosok közül mindezidáig 6 gyerek magasodott ki: Dan, Marucho, Runo, Shun, Julie és Alice. Ők nevezték el a szörnyeket Bakugannak, és elit csapatukat pedig Bakugan Szörny Bunyósokként emlegetik.

Bakugan hivatalos oldal

Bakugan hivatalos oldal

Törj nagyra a gyűjthető, szuper méretű Bakugannal, ami szörnnyé alakul, akárcsak a többi Bakugan. Erős kéz kell az irányításához! Hatalmas, gyűjthető Bakugan, ami éppúgy működik, mint a kisebb társai.

Bakugan hivatalos oldal (EN)

Bakugan hivatalos oldal (EN)

With new weapons and characters, true warriors are needed to answer the call to brawl! Roll the deceptively small spheres and watch them magnetically morph into powerful Bakugan battle brawlers when rolled on the real metal Gate Cards! Master your precision shooting skills.

Bakugan játékok ? Drago, Dragonoid, Bakugan csapdák

Bakugan játékok ? Drago, Dragonoid, Bakugan csapdák

Közel 400 Bakugan játék és kiegészítő a Mixmarket Webáruházban. Gyűjtsd össze kedvenc játékod darabjait! Bakugan golyók, csapdák és egyéb kiegészítők. Áruházunkban hatalmas választékát találják a Bakugan játékoknak, valamint forgalmazzuk, a hozzá tartozó pályákat is. Harci aréna és szőnyegaréna. Amennyiben megvannak a Bakugan játékaid nálunk hozzá tartozó különleges tartók közül is válogathatnak.

Tuti menü